Khamis, Disember 21, 2006

MPR 2006

Adik-adik, moga istiqamah menulis!

Jangan bikin saya jadi langsung tak cemburu.

6 komentar:

zf_zamir 2:12 PG  

cemburu? haha..
mungkinkah seramai ini generasi penulis baru, yang sedikit berhikmah?

Tanpa Nama,  1:35 PTG  

Salam sesegar nailofar,
Mungkin ustaz boleh tulih novel 'Cemburu Membawa Bahagia'.Saya masa mula-mula tak menang hadiah sastera siswa pun cemburuuuuuu (sambil memuncungkan mulut)sangat dengan yang menang tu. Sekarang dah okey!Hehehe.

-Rai The Alien-

BooK 2:04 PTG  

zaid akhtar,
aku cemburu ni. ha ha. dengki pun ye.

Zaid Akhtar 9:38 PTG  

Rai,
cemburuku semakin merosot saban tahun. :-).Bila kau nak ada blog dan tulis novel? Kisah Badrul Bambi di planet Alien pun ok. :-))

Book,
kau ada Ph.D ya? Tak baik tau. :-)

Zul,
cemburu apa kalau si dia sudah di sisi?

annyss 4:39 PTG  

Cemburu tu tanda sayang. Zaid memang sayangkan MPR walaupun entry mode dia sangat special.
Satu lagi kes unik ialah kes - Ramzah Dambul.

nai 10:25 PG  

akan ada lg ke ust MPR ni?

Catat Ulasan

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP