Ahad, Mac 15, 2009

TITIK MULA?


Memo: Selepas Real, seekor lagi gergasi tumbang. Tidak menang liga musim ini tidak mengapa. Yang penting, dapat aibkan MU dan Chelsea di Old Trafford dan Stamford Bridge. Gambar tempat duduk stadium Old Trafford "Theatre of Nightmare" yang mulai kosong 10 minit sebelum perlawanan tamat.

4 komentar:

Tanpa Nama,  3:11 PTG  

angkuh benar bunyinya, tidak mengapalah, barangkali terlupa,rafa benitez memerlukan 4 tahun utk menumbangkan Man.U ( di old trafford baru julung2 kali ). Man.U dah biasa sangat menang di Anfield ( mereka lupa agaknya ). tak dpt menang liga pun takpe..ye ke ? hehehe kalian dah 19 tahun KEMPUNAN xkan tahun ni nak gigit jari kaki lagi ? :)

anti-MU 10:47 PTG  

Mana pula angkuh. Biasa-biasa saja tu. Nak membina kekutan bukannya boleh sehari dua.

Namun MU Fan memang sering lupa. Fergie tu dah 23 tahun di OT. Rafa baru nak masuk lima. Tapi dah menang CL dan FA. Sejak 1986 hinggalah 1990, (lima tahun pertamanya) MU di bawah Fergie tak pernah menang sebarang piala, malah sekadar berlegar-legar di pertengahan liga.

Tahun 1993 baru MU memang liga. Itupun kali pertama sejak tahun 60-an (kempunan 25 tahun)!

suarajagat 4:31 PTG  

harap2 MU kalah lagi...
hahaha!!!
sy ni hardcore arsenal & liverpool.

Ustaz, blog saya tentang ajaran sesat yg aktif di malaysia.
harap ustaz boleh letakkan link blog sy di blog ini.
Sebagai usaha kita menjaga akidah umat.
Terima kasih.

http://suarajagat.wordpress.com

Catat Ulasan

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP