Khamis, April 08, 2010

AKHIRNYA ... 
SELEPAS 20 TAHUN

8 komentar:

helmy sudin 8:35 PTG  

baju dah cantik,tapi takkan nampak atas padang UCL season depan.kesian.keh3

Rusdi Abd Rahman 8:52 PTG  

Cikgu Zaid @ YNWA,
Teringat Ian Rush dan John Barnes pakai jersi merah tertera 'Crown Paints' suatu waktu dahulu...

Zaid Akhtar 10:08 PTG  

RAR,
Sumpahan Carlsberg akan berakhir.
Saya dah tulis dalam Sesegar Nailofar 10 tahun yang lalu. Selagi Carlsberg penajanya, usah mimpi nak menang liga.

Helmy,
biar kalah kena belasah daripada menang tapi kempunan. Har har har!

PakCu 11:54 PG  

selamat maju jaya..
20 thn dgn todi. gile sayang kat todi heheh

maka ada la yg ke rantau pjg utk usya jc standard charted..

kalah kena belasah nampak sgt tak kuat..nampak sangat mcm team lauk/ayam brand. kalah dgn terhormat lebih membanggakan. season depan ada lagi.

Zayu Hisham 7:16 PTG  

Ikuti perkembangan dan minat Liverpool sejak zaman Ian Rush lagi.Cuma tak beli jersi sebab penajanya.

Semoga menang separuh akhir dengan A.Madrid.

Zayu Hisham 7:20 PTG  

Minat dan ikuti perkembangan Liverpool sejak tahun 1986 lagi. Masa itu, Astro belum wujud lagi. Cuma mampu tengok Highlight atau Live di RTM. Bila Liverpool lawan, siap kopi dan biskut tawar. Ajak sepupu sama-sama tengok.Musuh ketat Everton.Masinh ingat penyudah berbisa Ian Rush dan hantaran kemas John Barnes. Kehebatan Grobleaar.

Sham al-Johori 7:14 PG  

Saya penyokong SPURS. Dgn motto, 'biar kalah tapi tak menyokong umno'. hehehehe

Afizisfaiz=j 9:35 PG  

yeah..tula.slps 20 tahun.akhirnya..insyaAllah kali ini akan lebih berjaya.mulakan dr bwh.=DD

Catat Ulasan

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP