Khamis, Ogos 27, 2009

BERSAMA PROF. UNGKU AZIZ:
Gambar Yang Tidak 'Selalu'


“Bahasa Inggeris lebih mendapat perhatian di negara ini bukan kerana ia terlalu penting dalam pencarian maklumat, tetapi disebabkan sikap kita sehingga bahasa Melayu enggan dipelajari sedangkan kedudukannya sebagai bahasa perpaduan mengatasi segala-galanya memang diakui orang politik,” kata YM Prof Diraja Ungku Aziz dalam ucapan perasmiannya semalam.

Memo: Para finalis Anugerah Buku Pilihan Pembaca Popular-Berita Harian 2009 bergambar bersama-sama Prof. Diraja Ungku Aziz seusai majlis.


6 komentar:

Nisah Haji Haron 4:25 PG  

Salam Ustaz,
Di mana boleh saya dapatkan keputusan penuhnya?

Zaid Akhtar 7:54 PG  

Dalam Berita Harian hari ini,
27 Ogos 09

nailofar09 10:20 PG  

salam, pertama kali k blog sdr...macam ada kesamaan...saya juga meminati nasyid2 ini...tapi yg paling best, saya guna nama nailofar utk blog saya...sempena novel sdr. Silalah ke nailofar09.blogspot...

Rusdi Abd Rahman 3:59 PTG  

Cikgu,
Beritanya ada dalam Berita Harian hari ini, beritanya juga 'sama panasnya' dengan berita dan spekulasi kelesuan Gerrard-Benitez yang diperkatakan sejak tewas 2 kali dalam EPL...!

Bila nak tengok foto cikgu bersama Torres @ Gerrard? Hehehe...

JHaZKiTaRo 9:48 PTG  

salam ramadhan dari penuntut di bumi Eire.. blog hopping.. kalau rajin, lompat2 laa ke blog hamba.. :)

Azhar Salleh 11:27 PTG  

Salam TUAN ZAID,
Salam Ramadan. BM mendapat perhatian yang lebih kerana semua orang takut kepada mantan! Itu sahaja. Dan selagi ada orang Melayu yang berlagak dan sombong, selagi itulah BI akan didewa-dewakan.

Catat Ulasan

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP